celoteh :D
"To be a good loser is to learn how to win. I'll stab you back if you stab me. You follow me?! i'll follow youuuuuu. ;)) "
Thursday, February 3, 2011

aku bukan insan yang luar biasa :))

hehehe.betul pulak aku hanya insan yang biasa. tak percaya? suka hati kau lah labi. dan sekali lagi ingin aku tegaskan bahawa aku hanya insan yang biasa.insan yang sering leka dan tidak lari dari melakukan kesilapan.tidak kiralah kepada Allah mahupan sesama manusia yang lain.huhu.ampun bebanyaklah ye.lain kali insyaallah aku tak buat lagi.hehehe~ :DD


EGO??
Egokah aku? huhuhu. dah macam title lagu wali band lah pulak.tapi dukacita dimaklumkan bahawa maksud tersirat dan tersuratnya adalah sama sekali tidak sama.to hamba Allah sorang tu.aku bukan egolah.aku cuma nak tetap pendirian je.aku tak nak lah pisang berbuah 2x.paham2 sudah ler ye.let the past,be the past ;))


SPM VICTIM??
YUP! aku merupakan mangsa aka calon spm bagi tahun 2011.huhu.cuak ohh.subjek elektif aku still ada yang kena merangkak2 lagi.macam mana ni?? hehe.apa2 pun.cikgu aku cakap.kita kena berusaha terlebih dahulu dan selebihnya lagi kita berserah dan tawakal sahaja kepada Allah.jadi macam tu lah gamaknya aku akan buat.btw,wish me luck okey.i'll wish korang luck juga :))sekian terima kasih :))

3 comments: