celoteh :D




"To be a good loser is to learn how to win. I'll stab you back if you stab me. You follow me?! i'll follow youuuuuu. ;)) "




Saturday, June 25, 2011

bersepah SEPAH :)


Assalamualaikum all :D
hehe. title aku tak boleh blah kn. bersepah-sepah SEPAH. hoho.. aku bukan nak cakap yg sepah tu bersepah-sepah. cuma aku agak terhibur bila aku walking-walking tadi. ramai gak lah yg post pasal sepah menang. *dah sepah best.nak buat macam mana.haha.
siap ada yg tolong bahagi2 kn lagi duitnya. sekarang aku pun tidak terkecuali post pasal mereka. sempat gak lah aku tengok sepah beraksi tadi time makan+lepak di kedai makan "schoolmate" aku. dorang memang best lahhhhhhhhhhh. peserta2 lain pun sama. tp rezeki nampak nya lebih berpihak kepada SEPAH *nabil lagi best.manyak untung ma. haha. tahniah tahniah :D

itu saja. thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment